UGALA 3

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ugala 3. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 7:14 Altijd lekker
2 mrt 2024 om 0:37 Eten was prima, maar een half bakje satesaus die nog koud was ook voor 1,75 vind ik echt jammer
1 mrt 2024 om 23:30 Altijd, elke keer, gaat er wat mis met de bestelling. Bestel altijd bij hun maar nu ben ik klaar. Altijd wordt er iets vergeten of is de bestelling verkeerd! Bijna 2 uur laternog niet bezorgd! Al 2 x gebeld, ik moet begrijpen dat het druk is!!!!!!!!
23 feb 2024 om 23:27 Het eten was aangebrand..
19 feb 2024 om 2:28 Er zat een nagel in mijn kapsalon gatverdamme!
16 feb 2024 om 2:15 Bezorging ging snel omdat het laat in de avond was. Kwaliteit van mijn bestelling was slecht de helft daarvan weg gegooid.
15 feb 2024 om 7:56 Great, salad always delicious. Don't like the rice that is under the chips - always a surprise aa we don't order takeaway often. Complimentary drink was appreciated.
13 feb 2024 om 8:37 De bestelling is NOOIT optijd.. Wij geven aan 12:30u maar het is nog nooit 12:30u bezorgd altijd 12:45. Waarom moeten wij aangeven hoelaat we de bestelling willen hebben? kunnen jullie beter afschaffen.
4 feb 2024 om 19:57 Normaal kwamen we eten vaak als gezin bij jullie, maar me man heeft druk met overwerken gekregen .
3 feb 2024 om 21:51 Snel, heet en superlekker, grote porties.. helaas drankjes en ijs vergeten maar de bezorger kwam binnen 10 min een tweede keer deze te brengen, top service!
3 feb 2024 om 20:04 Het eten was lekker maar de bovenkant van mijn broodje hambuger zat er niet op
1 feb 2024 om 12:05 De kwaliteit van het eten was niet te eten ik bestelde lahmacun eentje met groente en eentje met doner krijg ik 2 normaal en zat geen doner bij mooie cafetaria ze begrijpen nooit