UGALA 3

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ugala 3. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 19:17 Nou het eten was weer lekker en de chaufeur herl erg aardig djus weer voor herhaling vatbaar
16 jun 2024 om 20:49 De kapsalon was lekker
16 jun 2024 om 20:49 alles viel tegen
11 jun 2024 om 22:41 Bestelling werd veel eerder bezorgd dan de lange tijd dat thuisbezorgd aangaf. Erg blij mee en de pizzas waren heerlijk! Ik ga mn pizza hier vaker bestellen
8 jun 2024 om 19:56 Geen piccalilly gekregen, wel besteld.
5 jun 2024 om 19:28 Nou alkes was het eten was weer heerlijk en bezorger was heel aardig en het eten was heel lekjer dus alles een10 Het eten was heel lekker en de bezorger was heel aardig dus alkes voor mijn een 10 en voor herhaling vatbaar
4 jun 2024 om 19:41 Was weer perfect
3 jun 2024 om 10:17 Prima
3 jun 2024 om 8:03 Lang wachten . Nergens zit saus op. Frikandel speciaal betekent dus frikandel zonder. Verbaast me dat het nog wel ingepakt word. Bezorger zit je stom aan te kijken als je goedeavond zegt.
27 mei 2024 om 0:03 17:45 besteld, 20:45 afgeleverd, na telefoontje waar bestelling bleef, kwaliteit maaltijd werd er niet beter van. Ok: zondagavond, slecht weer, druk, maar toch....
26 mei 2024 om 20:02 2uur lang gewacht op bestelling nogsteeds niet geleverd ook nemen ze de telefoon niet op
26 mei 2024 om 19:16 Dankjewel Furkan je bent echt de beste in de regio!