UGALA 3

UGALA 3 Heerlijke snacks en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1794 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ugala 3. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 3:41 Eten is altijd lekker bij jullie en lieve bezorgers
25 jun 2022 om 19:55 Was lekker en mooi op de beloofde tijd
23 jun 2022 om 20:32 Bezorging op tijd en buikjes vol!
6 jun 2022 om 19:19 Bestelling meer dan 1.5 uur op bijna aan de deur... nog niks. Wil je bellen nemen ze niet op. Wat een ballentent
6 jun 2022 om 18:31 Niet te eten, en aan de diarree voor mijn geen ugala meer !!
5 jun 2022 om 22:42 Om 19:30 besteld, het eten kwam pas om 22:15 aan. (Duurde uiteindelijk dus 2h45m) Het was niet eens een grote bestelling, eten voor 1 persoon. Toen ik belde werd er in de eerste instantie niet opgenomen. Dit nooit meer, erg jammer.
5 jun 2022 om 21:19 Tijdens het bestellen stond er bij bezorgtijd: Zo snel mogelijk, of tijden vanaf 18.15. Dan verwacht je dat ‘Zo snel mogelijk’ eerder dan 18.15 is. Na de betaling kwam de bezorgtijd opeens op 18.50 te staan. Uiteindelijk 19.20 de bestelling gekregen!
5 jun 2022 om 21:15 Duurde 2 uur voor er bezorgd werd. Het eten was van matige kwaliteit. Geen aanrader. Toen we belden vanwege het lange wachten niet netjes gecommuniceerd. Geen goede tent.
5 jun 2022 om 18:45 2,5uur zitten wachten op het eten en dan bel je krijg je geen normaal antwoord en nog geen eten hebben!!! Hele slechte service!!!!!
26 mei 2022 om 18:57 Duurde erg lang voor het bezorgd werdt langer als de 60 min die aangegeven werden. Daarnaast was de kroket en lihangboutje doordrenkt van het vet en de sate kroket was daarnaast ook helemaal kapot. De kapsalon en friet stoofvlees waren wel goed.
1 mei 2022 om 9:48 Had rond 23.00 aangegeven uiteindelijk was het er pas rond 00.00, de bezorger kon ik niet volgen dus had geen idee hoelang t nog duurde. De warme snacks die ik besteld had waren bijna koud. Zou hier niet snel weer bestellen..
28 apr 2022 om 21:54 Heerlijke ben en Jerry’s :)